Els guanyadors FLL Lleida (World Class) a nivell nacional i internacional

Els representants de la fase local  de Lleida de la FIRST LEGO League, l’equip Pitalegòrics de l’Institut Els Planells d’Artesa de Lleida i l’equip Almetronix de l’Institut d’Almenar, van participar  a la gran Final Estatal de la FLL quallant una gran actuació.

Almetronix no va endur-se cap premi però va acabar en un més que meritòria 18a posició general en una competició on hi participaven 37 equips.

Més bé va anar la competició per als nois de Els Planells d’Artesa de Segre. Els Pitalegòrics van guanyar el premi al Treball en Equip, quedant cinquens a la classificació general, i van obtenir una plaça per participar a l’Open African Championship  – Johannesburg (South Africa) que es celebrà del 5  al 7 de Maig de 2015.

Els Pitalegòrics havien fet història: eren el primer equip lleidatà que obtenia una plaça per participar en una fase internacional de la First Lego League sempre que  aconseguissin el finançament necessari per poder viatjar cap a Sud-Àfrica.

És per aquest motiu que van iniciar un procés de recerca de possibles patrocinadors i col·laboradors que els  ajudessin a fer realitat el somni de representar Artesa de Segre i les comarques lleidatanes en aquest esdeveniment internacional, poder demostrar les habilitats del seu robot i exposar el projecte científic que han elaborat.

Gràcies a suport del teixit empresarial lleidatà i de les institucions finalment el finançament es va aconseguit i Els Pitalegòrics van veure acomplert el seu somni.

Oriol Alàs, Judith Algué, Mario Balagué, Gerard Camats, Josep Cases, David Cinca, Sergi Estrada, Adrià Gil, Pau Gutiérrez, Ruben Llobet, Gabriella Maia, Jordi Maluquer, Liviu Marginean, Xavier Martí, Jordi Novau i Galin Petrov són Els Pitalegòrics: nois i noies de 4t d’ESO de l’Institut els Planells d’Artesa de Segre que va presentar-se  a l’Open African Championship  – Johannesburg (South Africa) de la mà dels seus entrenadors Montse Miralles i Jordi Trilla i van aconseguir el segon premi a la Millor Presentació de Projecte.

 

 

 

Anuncis