FLL 2017 – Animal Allies/Creature Craze

FLL_AnimalAllies-300x177FLLJr repte2017.PNG

Ja s’ha alliberat el repte FLL d’aquesta temporada 2016/17: ANIMAL ALLIES

En el repte Animal Allies els equips FLL es posaran a la pell dels animals. Què podem aconseguir quan ens ajudem els uns als altres?

Uneix-te als equips FIRST LEGO League en un Animal Allies i descobreix el món dels animals. FIRST LEGO League desafia els joves a pensar com a científics i enginyers. Durant la temporada Animal Allies els equips resoldran un problema real relacionat amb el món animal en el Projecte científic. A més construiran i programaran un robot autònom utilitzant la tecnologia de LEGO MINDSTORMS per resoldre una sèrie de missions al Joc del Robot.

Podeu consultar tota la informació a http://www.firstlegoleague.es/ca/repte-first-lego-league-animal-allies/

Així mateix, també s’ha alliberat el repte de la Jr FLL d’aquesta temporada 2016-17: CREATURE CRAZE

En el desafiament Creature Craze els equips es posaran a la pell dels animals. Què podem aconseguir quan ens ajudem els uns als altres?

Uneix-te als equips FLL Jr. en Creature Craze i descobreix el món dels animals!

Jr FLL presenta un nou i emocionant desafiament per fomentar la creativitat dels més joves. Mentre exploren sobre una problemàtica real, els equips aprenen sobre màquines simples construint un model d’elements LLEC® amb una part motoritzada. També aprendran a presentar la informació a través d’un pòster il·lustratiu.

Al llarg de l’experiència, els equips es guiessin pels Valors FLL, celebrant el descobriment, el treball en equip i la cortesia professional.

El passat 5 d’octubre en Fernando Guirado, director de la FLL Lleida, va assistir a la reunió de socis FLL on, entre altres qüestions, es va presentar la taula de competició d’Animal Allies que us mostrem:

Capturatraula FLL.PNG

Captura4.PNG

Captura2.PNG

Anuncis