Patrocinadors i Col·laboradors

Quan l’Escola Politècnica Superior va proposar  a la Universitat de Lleida la idea d’organitzar una fase local de la FLL, la competició de robòtica internacional més important del món, aquesta va rebre la iniciativa amb molt d’entusiasme i, tant el Consell Social com el Vicerectorat d’Activitats Culturals i Projecció Universitària, es van involucrà des d’un primer moment en el patrocini de la FLL. [+INFO]

Els mateix cal dir de les dues màximes institucions de la ciutat, la Paeria i la Diputació de Lleida que, any rere any, patrocinen la FIRST LEGO League.

Les empreses de Lleida tampoc han fallat en aquest sentit i GFT, SEMIC, IFR, LLEIDA.NET, PLUSFRESC, ENGIJOC i MESTRE participen any rere any en el patrocini directe de la FLL des de la primera edició del 2012. Mentre que empreses com MCDONALDS’S LLEIDA i FRUTAS BEAN hi col·laboren.

Així mateix, depenent del repte concret que la  FLL llença cada any (Nature’s Fury, Senior Solutions, Trash Trek, World Class,…) l’Escola ha cercat i trobat la complicitat i col·laboració d’empreses i institucions concretes: UME de l’EXÈRCIT, CREU ROJA, MCMILLAN EDITORIAL, ILNET, ROS ROCA, UNITAT CANINA DELS MOSSOS D’ESQUADRA, ILERKAN, FUNDACIÓ ANDRÒMEDA, ASSOCIACIÓ DE MOSSOS I CARRETERS D’ALBELDA, etcètera.

En concret, el patrocinadors i col·laboradors d’aquesta darrera edició (2017) han estat:

captura-patrocinadors

Anuncis