Reunió d’experts Hydro Dynamics i Aqua Adventure

Com ja es habitual a la FLL de Lleida, amb l’objectiu de facilitar assessorament als equips participants, l’Escola Politècnica Superior de la UdL va organitzar el passat 23 de novembre, a la sala de Graus de l’Escola, una reunió amb experts destacats de la gestió de l’aigua.

En aquesta reunió d’experts, que tradicionalment organitza l’EPS (FLL2013, FLL2014, FLL2015, FLL2016, FLL2017) per als equips participants en la fase local de Lleida, hi van participar més de 60 joves de 9 col·legis i instituts de les comarques de ponent; Van escoltar el punt de vista professional sobre el repte d’aquesta edició de la competició internacional de robòtica FIRST LEGO League, van rebre l’assessorament dels experts i van poder presentar la seva proposta a algú amb coneixement del tema per que la valorés.

En aquesta edició es van buscar experts de l’àmbit de les institucions públiques i de l’empresa privada. Els ponents convidats van ser:

– Sr. Josep Manel Pascal, representant de l’Agència Catalana de l’Aigua

– Sra. Maria José Millan, tècnica de l’Àrea de Medi Ambient de la Fundació Lleida 21, encarregada de la gestió de la Depuradora d’aigua de Lleida

– Sr. Fran Galea, director de desenvolupament sostenible de l’empresa SOREA de l’àmbit de la gestió i cicle integral de l’aigua.

Podeu veure totes les imatges de la reunió d’experts AQUÍ

Anuncis