Reunió d’experts World Class

Quin és el futur de l’educació?

Amb el desafiament 2014 FLL WORLD CLASS, més de 230.000 nens, nenes i joves d’entre 10 i 16 anys de més de 70 països redissenyaran com adquirim coneixements i habilitats en el segle XXI. Els equips ensenyaran als adults que necessiten aprendre i de quina manera volen aprendre.

El 13 de novembre es realitzà una reunió d’experts en innovació en aprenentatge, amb l’objectiu d’ajudar i assessorar als equips, entrenadors i participants de la IV edició de la FIRST LEGO League de Lleida (FLL), organitzada per l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la UdL, que aquest any gira entorn al repte ”World Class Learning Unleashed”.

Van participar a la reunió:

– Sra. Dolors Mayoral, coordinadora d’innovació docent de la UdL

Mcmillam Education Iberia, empresa líder en el sector de continguts educatius, tant en paper com digital. Pertany a un dels grups editorials internacionals més grans i reconeguts a nivell mundial, Macmillan Science and Education. La seva visió és ampliar les fronteres de l’aprenentatge i el descobriment en oferir el millor contingut i les solucions tecnològiques més innovadores als estudiants, docents i investigadors.

Diversos professors, experts en innovació educativa de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL.

Anuncis